Våra tjänster

Vi på Skalets Inredning älskar personliga inredningar och har lång erfarenhet av inredningar i fjällstugor. Vi erbjuder tjänster som styling, konsultation & inredning i ditt hem eller i dina företagslokaler. Färgssättning, möblering, ljussättning och en personlig känsla är viktiga komponenter för att få till den rätta känslan för just ditt projekt. Vi är din personliga inredare på Vemdalsskalet.

 

BILD 5

Styling

Funderar du på att sälja din bostad och vill ha hjälp med styling? Ibland räcker det med att rensa upp och byta ut några föremål för att lyfta bostaden, medans det i andra samanhang behöver ändras i möblemangen för att uppnå bästa resultat. Vi bemöter alla typer av nivåer och gör det bästa för att hjälpa dig att öka bostadens värde inför försäljningen.

Välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan - info@skaletsinredning.se

 

Konsultation- & inredningshjälp

Bygger du ditt drömhus, eller har du precis köp en fjällstuga och vill ha hjälp med allt från gardiner och bestick till mattor och sängar? Vi erbjuder en inredningstjänst där vi utifrån kundens behov skräddarsyr ett inredning- och möbelpaket. Vi har en nära dialog med dig som kund för att tillsammans skapa ditt fjällhem.

Vad ingår i tjänsten?

  • Moodboard & presentation
  • Produktförslag & beställning
  • Frakt & montering

Välkommen att kontakta oss för en offertförfrågan - info@skaletsinredning.se

BILD 4 (kopia)